CFR Călători anunță lansarea programului estival de transport „Trenurile Soarelui” începând cu 14/15 iunie

CFR Călători anunță lansarea programului estival de transport „Trenurile Soarelui” începând cu 14/15 iunie. Acest program va oferi 30 de trenuri zilnice, conectând întreaga țară cu stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării până la începutul lunii septembrie.

Potrivit comunicatului de presă, călătorii vor avea posibilitatea de a călători direct din diverse orașe precum Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați și Buzău către destinațiile de vacanță de pe litoralul românesc. De asemenea, există opțiuni de conexiuni rapide din București Nord către destinații similare.

Programul „Trenurile Soarelui” va opera timp de trei luni, cu 30 de trenuri directe zilnice, dintre care 14 trenuri vor avea ca destinație sau plecare Mangalia. De asemenea, vor fi disponibile 36 de trenuri care vor lega Capitala de litoral și retur, inclusiv garnituri care trec prin București Băneasa și București Obor.

Pentru călătoriile către Delta Dunării, vor fi disponibile trenuri care vor asigura legătura directă București Nord – Tulcea Oraș și retur pe întreaga durată a sezonului. Conexiuni zilnice către Tulcea Oraș vor fi disponibile și din Medgidia.

Toate trenurile InterRegio estivale vor fi echipate cu vagoane climatizate, prize electrice, toalete ecologice și alte facilități moderne. Reducerile pentru călătorii includ oferte pentru bilete dus-întors, cumpărarea cu anticipație și beneficii pentru deținătorii de card TrenPlus, elevi și studenți.

Pe parcursul programului estival, turiștii de pe litoralul românesc vor putea călători între stațiuni cu trenurile Regio furnizate de CFR Călători. De asemenea, trenurile de lung parcurs din diverse orașe ale țării vor asigura legătura directă cu stațiunile de pe litoral, până la Mangalia.

CFR Călători recomandă planificarea în avans a călătoriilor și achiziționarea biletelor cu anticipație, care pot fi procurate online, din aplicația mobilă CFR Călători sau din automatele de bilete din gări și alte puncte de vânzare autorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.