CFR Cluj – Gaz Metan 3-1

costea_6CFR a reușit o premieră în acest sezon odată cu Victoria contra Gaz Metanului, 3-1, fiind la al treilea succes consecutiv, serie unică în actualul campionat, după precedentele succese cu Dinamo, 3-0, și FC Brașov, 1-0.

Ciprian Deac a deschis scorul repede, în minutul 9, la o fază lucrată excelent de Florin Costea, care a centrat pentru Ogbu, iar lovitura de cap a acestuia a fost respinsă in extremis de Pleșca. Deac a fost pe fază și a trimis din prima, direct sub transversală.

Prima repriză a continuat cu un joc consistent al gazdelor, care au controlat mijlocul terenului, cu Florin Costea activ în banda stângă și Monroy excelent în centru. Cu toate astea, ocazia cea mai mare până la pauză au avut-o oaspeții, Bawab trimițând puțin pe lângă, de la trei metri.

De la cabine, Gaz Metan a ieșit mult mai decisă și a egalat simplu, la o fază la care Bawab a fost scăpat în stânga și a șutat din prima, pe sub Felgueiras. După gol, tot elevii lui Dulca au rămas mai periculoși și au irosit șansa de a prelua conducerea.

Cumva împotriva cursului jocului, Trtovac a pus greșit piciorul la un șut slab al lui Camora, și în loc de 1-2, s-a făcut 2-1. Imediat aproape Dulca a schimbat ofensiv, dar Ogbu a pătruns în dreapta și a centrat perfect, Deac venind în viteză și înscriind cu capul, golul care a adus liniște pentru echipa sa.

CFR începe să arate bine abia pe final de sezon și s-ar putea să nu îi ajute la nimic, singura șansă de a juca în europa pentru clujeni fiind mai degrabă interzicerea lui Dinamo, decât o clasare pe locul patru.

Pe de altă parte, Gaz Metan rămâne amenințată cu retrogradarea după acest insucces și tremură până la finalul campionatului pentru locul din Liga 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.