Chef Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat

Chef Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de moarte în Vietnam. Îndrăgitul bucătar este pasionat de călătorii în țări exotice, iar recent a fost în vacanță în Vietnam, unde a avut probleme grave de sănătate. Și asta, după ce a mâncat un burger, culmea, la unul dintre cele cunoscute hoteluri de cinci stele din Vietnam.

Scărlătescu a descoperit după ce a mâncat dintr-un burger că bucata de carne din el era stricată și avea viermi. El a povestit în emisiunea „Chefi la cuțite” că a avut mari probleme de sănătate. După masă, el s-a simțit foarte rău și a zăcut mai multe zile la pat.

”Era să mor la un hotel de cinci stele din Vietnam, mega tare. Am mâncat o jumătate de burger, am găsit un vierme, în carne. Un vierme cu trei ouă. Era să rămâneți fără Scărlătescu. Nu știu ce-am pățit că am delirat, am căzut, m-a luat cu frisoane” a spus Cătălin Scărlătescu la debutul sezonului 5 al show-ului.

Pentru a le dovedi colegilor lui, Bontea și Dumitrescu, că ceea ce spune este adevărat, el le-a arătat o imagine în care arăta îngrozitor de rău. Era fotografiat în patul din camera de hotel, în timp ce avea frisoane și era înfășurat în cearșeafuri.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.