Chiar dacă vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei, gheața este prezentă pe malurile unor afluenți din Maramureș

Trafic rutier in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed, cu exceptia DN18, in Pasul Prislop, unde intre km 160 si km 181 se gaseste pe partea carosabila un strat de zapada framantata care masoara pana la 1 cm. S-a actionat pe sectoarele de drumuri nationale cu 4 utilaje si s-au imprastiat 14 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri judetene au carosabilul curat si umed. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu 16 utilaje si s-au raspandit 85 tone de material antiderapant. Vizibilitatea in trafic este buna. Cerul este acoperit. Ploua la Viseu de Sus. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste, unde spulbera zapada. Stratul de zapada masura pana 71 cm la Cavnic, 66 cm la Firiza, 64 cm in Pasul Gutai, 60 cm la Baiut, la 43 cm la statia meteo Iezer, 40 cm in Baia Borsa, 30 cm in Poiana Borsa, 28 cm la Targu Lapus, 15 cm la Sighetu Marmatiei, 14 cm la Ocna Sugatag, 11 cm in Baia Mare. Debitele si nivelurile de apa au fost variabile. Gheata este prezenta la malurile raurilor Viseu, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Cosau, Lapus si Cavnic.

Vremea va fi astazi mai calda decat normalul terminc al perioadei. Cerul va fi variabil. Izolat in cursul zilei vor fi posibile ploi slabe, iar in zona inalta de munte precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade, iar cele minime intre -4 si 1 grad. Pe arii restranse, in zonele joase noaptea si dimineata, se va forma ceata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.