CIA a făcut publice toate documentele sale referitoare la OZN-uri. Vezi cum le poți citi

CIA a făcut publice toate documentele sale referitoare la OZN-uri. Vezi cum le poți citi

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Toate documentele publice CIA referitoare la OZN-uri sunt acum disponibile online și pot fi chiar descărcate de curioși.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Site-ul The Black Vault a publicat o arhivă care conține fiecare dosar referitor la fenomenele aeriane neidentificate (Unidentified Aerial Phenomena – UAP), clasificarea guvernului american pentru OZN-uri. Toate acestea pot fi accesate online, pe site-ul The Black Vault.

În total, sunt disponibile peste 2,2 milioane de pagini pe acest subiect, iar specialiștii consideră mișcarea o victorie importantă, dat fiind faptul că în trecut era nevoie de eforturi uriașe pentru obținerea unor astfel de documente.

Reprezentanții CIA susțin că acestea sunt toate informațiile pe care le-au înregistrat vreodată, însă The Black Vault arată că nu există și o modalitate de a verifica această afirmație, scrie The Independent.

„Cei de la CIA au făcut documentele extrem de greu de folosit într-un mod rezonabil. Acestea sunt stocate într-un format învechit (.tif) și au formatări demodate (…) lucru care face fișierele foarte greu de utilizat și de vizualizat”, arată reprezentanții The Black Vault.

Această schimbare vine după ce guvernul SUA a introdus necesitatea unei informări publice din partea autorităților cu privire la obiectele zburătoare observate care au rămas neidentificate, cu scopul de a încuraja informarea corectă a populației.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.