Cinci candidaţi PNL, pentru PRIMARIA municipiul Baia Mare!

pnlAlina Gorghiu a anunţat sâmbătă, la Baia Mare, că începând de luni, 19 octombrie, toate filialele partidului îşi vor demara propriile sondaje de opinie la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, cu posibilii candidaţi, urmând ca până în decembrie să fie anunţate persoanele desemnate pentru alegerile locale.

„S-au înscris candidaturile, a avut loc competiţia internă în cadrul fiecărei filiale judeţene, municipale. Luni, împreună cu cei doi secretari generali şi cu copreşedintele Vasile Blaga, vom avea o discuţie cu conducerile filialelor pentru a putea împărţi pe judeţe firmele de sondare a opiniei publice. Din acest motiv, începând de luni cam în trei săptămâni-o lună toate filialele îşi vor demara această cercetare sociologică la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, la nivelul judeţului şi într-o lună vom avea gata rezultatele acestor sondaje. În funcţie de rezultatele acestor sondaje vom decide candidaturile. Şi eu şi Vasile Blaga credem că la începutul lunii decembrie vom fi în măsură să spunem toţi candidaţii la nivel naţional sau aproape toţi candidaţii, lucru care este fără precedent pentru un partid politic din România”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Mircea Man, copreşedintele PNL Maramureş a anunţat că există o listă cu cinci potenţiali candidaţi, Felician Cerneştean, Cristian Anghel, Cristian Niculescu Tâgârlaş, Călin Bota, numele ultimului candidat urmând să fie anunţat luni.

„Lista în acest moment pentru municipiul Baia Mare este deschisă. Ca să fim şi mai fermi, în acest moment avem cinci candidaţi, nu patru, şi partidul va decide cine va fi reprezentant pentru municipiul Baia Mare”, a spus Man.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Cristian Anghel. Ovidiu Nemes,… si alti penali daca vreti sa iesiti din istoria recenta la fel ca PNTCD.Atentie PNL! !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.