Acasă Anunturi Utile Cinci sfaturi de aur pentru a-ți crește nivelul la poker

Cinci sfaturi de aur pentru a-ți crește nivelul la poker

Joci poker de ceva timp, dar simți că bați pasul pe loc? Ți-ar plăcea să simți un progres, să ieși de la masă învingător? Te invităm să descoperi câteva sfaturi despre strategia pe care trebuie să o abordezi pentru a avea șanse mai mari când joci poker.

În fiecare joc sau sport, pentru a avea succes ai nevoie de o strategie. Dacă joci haotic și fără să te ții de un plan, șansele să fii învingător sunt minime. Ți se poate întâmpla pe termen scurt, dar va fi doar noroc. În poker, diferența este făcută de cei care au rezultate pe termen lung.

Și dacă te întrebi și tu ce poți să faci pentru a-ți ridica nivelul de joc, citește rândurile următoare pentru a vedea cum acționează jucătorii mai experimentați.

Cum poți să îți crești nivelul

  • Studiază
  • Practică, practică, practică
  • Apelează la coaching
  • Învață matematica jocului
  • Nu te enerva

Studiul este obligatoriu dacă vrei să îți crești nivelul

Dacă vrei să fii doar un simplu jucător recreațional căruia nu îi pasă dacă pierde sau câștigă, te poți descurca și fără studiu. Dar dacă eșecurile de la masa de poker îți arată că ar trebui să-ți crești nivelul, studiul este obligatoriu. Partea cea mai bună este că găsești resurse aproape nelimitate pe Internet. Jucători legendari, cum ar fi și Doyle Brunson, au scris cărți în care au împărțit experiența lor cu cei aflați la început de drum. Tot pe Internet găsești o mulțime de documentare despre Texas Holdem realizate de jucători de top. Să nu uităm nici de canalele de Twitch ale unor jucători profesioniști în care vei vedea cum gestionează anumite situații, cum joacă unele mâini și le poți cere și sfaturi.

După studiu, treci la practică

Nu e suficient doar să știi teorie, ci contează și cum o aplici. Pokerul este un cumul de factori: e important ce știi, cum îți stăpânești emoțiile și cum aplici ce ai învățat. Din fericire pentru noi toți, în zilele noastre e foarte să joci poker online pe un site licențiat, cu mize accesibile tuturor. Ai astfel posibilitatea să variezi strategiile și să îți dai seama ce se potrivește în anumite situații. În plus, jocurile online au și un avantaj în comparație cu cele live. Pentru unii oameni s-ar putea să fie copleșitoare experiența de a avea câțiva necunoscuți în jur, un dealer profesionist și cadrul dintr-un cazinou. Fiind singur în fața unui telefon sau a unui laptop, nu va trebui să înveți cum să îți ascunzi emoțiile în așa fel încât ele să nu se vadă pe chip.

Ia în calcul să faci coaching

O idee prin care poți ajunge la un nivel și mai bun este să faci coaching. Sunt mulți jucători profesioniști care au și rol de coaching. Ba chiar mulți jucători profesioniști, cu rezultate notabile, apelează la un antrenor personal. Asta pentru că în poker nimeni nu poate spune că e perfect și că le știe pe toate. De multe ori e bine să ai un punct de vedere din exterior, care să îți spună verde în față cum stau de fapt lucrurile. Iar un antrenor personal te poate învăța din experiența sa din mai multe puncte de vedere. Nu doar că te va lămuri în legătură cu anumite situații din jocul în sine, dar îți va arăta și cum să îți gestionezi viața din afara pokerului.

Ține cont de matematica din jocul de poker

Până la urmă, matematica din jocul de poker este vitală. Dacă o înțelegi este o soluție perfectă pentru a-ți crește procentul de câștig. În momentul în care vei știi ce șanse ai din punct de vedere matematic, șansele tale vor crește considerabil. Calculele sunt simple și găsești numeroase resurse care te pot ghida către succes.

Ai grijă să nu ajungi la tilt

Ar fi o greșeală să te enervezi prea tare dacă nu îți iese jocul. Dacă simți că îți vine să lovești tastatura sau telefonul, nu faci decât să te enervezi degeaba. Nervii nu te ajută deloc în poker. Important este să înțelegi că și eșecul face parte din joc și să înveți să treci peste. Gestionează-ți emoțiile, fă exerciții în așa fel încât să știi cum să treci peste astfel de momente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.