Cine e actorul care-l joacă pe ”Regele Nopții”, în ”Game of Thrones”?

Nu vorbește, este nebănuit de puternic, având o armată imensă de ”Umblători Albi”, și a fost în centrul atenției în sezonul al șaptelea. Da, vorbim de ”Regele Nopții”, personajul din serialul ”Game of Thrones”, care a stârnit destule curiozități odată cu încheierea acestei serii. Ei bine, noi am aflat cine este actorul din spatele acestui personaj și am fost… uimiți!

Știm, desigur, în acest punct al serialului, cum arată majoritatea actorilor în viața reală. Totuși, acest actor, care îi dă viață ”Regelui Nopții” și conduce armata de ”Umblători Albi”, nu și-a arătat până acum fața și nu a luat parte la conferințele de presă ale distribuției ”Game of Thrones”, deși are un rol destul de important în această ultimă parte a serialului.

Ei bine, aflați că cel care-l joacă pe ”Regele Nopții” este Vladimir Furdik, un cascador care a apărut și-n ”The Huntsman: Winter`s War”, dar și-n ”Thor: the Dark World”. Culmea e că noi l-am văzut pe Vladimir, cu chipul lui real, chiar în Game of Thrones, într-o scenă în care ni se arăta cum au fost creați ”Umblătorii Albi”. El apare în acea secvență fără cămașă, legat de un copac de către ”Copiii Pădurii”, aceștia fiind cei care i-au dat naștere „Regelui Nopții”.Regele Nopții, jucat de Vladimir

Totuși, Vladimir nu e singurul care l-a jucat pe ”Regele Nopții” până acum. În cel de-al patrulea și cincilea sezon, cel care a intrat în pielea acelui personaj a fost Richard Brake. Însă, cum el nu s-a mai putut întoarce pentru sezonul șase și șapte, Vladimir a fost cel care i-a luat locul. De aici, și o diferență de imagine între sezonul cinci și șase în ceea ce-l privește pe ”Regele Nopții”.

Richard Brake

Sursa: okmagazine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.