Cine este femeia care și-a înjunghiat fiica de 11 ani! E ȘOCANT, unde lucrează de fapt

Noi detalii despre femeia care și-a înjunghiat fiica de 11 ani în Popești-Leordeni dezvăluie un aspect neașteptat despre viața sa. Aceasta a făcut un gest șocant atunci când a încercat să își ucidă propriul copil, în ciuda faptului că aparențele o dezvăluie drept o mamă model. Femeia de 40 de ani ar fi avut locuri de muncă bine plătite, fiind deci o persoană de carieră, de la care nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de atitudine. Specialiștii încearcă să explice motivul pentru care femeia a acționat în acest fel.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Femeia care și-a înjunghiat fiica de 11 ani în Popești-Leordeni a avut locuri de muncă bine plătite

O femeie din Popești-Leordeni, județul Ilfov, șoca miercuri dimineață prin gestul său. Femeia, mamă a unei fetițe, și-a înjunghiat fiica de 11 ani în urmă cu o zi. Gestul halucinant al acesteia a determinat-o ulterior să încerce să se sinucidă. În momentul incidentului, copila se afla acasă cu cei doi părinți, când mama sa a atacat-o cu cuțitul. Tatăl fetiței a intervenit și a solicitat ajutor specializat din partea medicilor, micuța ajungând de urgență la spital, acolo unde a fost operată. Din fericire, starea copilei este stabilă. Mama sa însă, o femeie care se pare că era o persoană cu o carieră reușită, se află în spital, în stare gravă.

Echipajele ajunse la fața locului, solicitate de soțul acesteia, au găsit-o pe femeie în stare conștientă, însă, potrivit unor surse medicale, pierduse mult sânge, motiv pentru care a și ajuns la Terapie Intensivă. Mama fetiței de 11 ani a fost intubată și se află în stare gravă. Gestul femeii nu a fost unul de moment, după cum vecinii acesteia au povestit. Se pare că mama copilei s-ar confrunta cu probleme psihice, dar nu are și un diagnostic. Cu toate acestea, la locul de muncă, femeia pare să fi fost o persoană bine văzută, cu o renumerație pe măsură.

Ce spun specialiștii despre reacția femeii. Vecin: “Știu că avea probleme”

Femeia din Popești-Leordeni, care și-a înjunghiat fiica de 11 ani, ar avea o carieră de succes și chiar ar fi lucrat în cadrul Ministerului Comunicațiilor, ca și consilier. În plus, mama copilei este absolventă de Studii Economice, are un CV impresionant, iar în prezent activează în cadrul propriei companii. Aceasta se ocupă de servicii financiare și consultanţă pentru obţinerea de fonduri europene. Deși la prima vedere este o femeie perfect normală, unii vecini cunosc faptul că aceasta s-ar confrunta cu unele probleme psihice.

Ştiu că avea ceva probleme, ceva tratament. Copiii noştri se joacă împreună, când la ei, când la noi. N-au fost semne, vă daţi seama, nu-i lăsam, a povestit un vecin, potrivit adevarul.ro.

Specialiștii consideră că diagnosticul mamei fetiței ar putea fi cel de psihoză. Dacă femeia își va reveni, aceasta va fi audiată și apoi consultată de un psihiatru.

Psihoza nu ţine cont de pătura socială, spun specialiştii.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.