Cine sunt cele mai puternice femei din lume?

Angela-MerkelPotrivit unui studiu realizat de jurnaliștii revistei Forbes aceștia au desemnat TOP 10 cele mai puternice femei din lume. Realizatorii studiului au luat în calcul pentru realizarea topului averea femeilor, influența sau audiența lor națională și internațională.

Cine este femeia puternică a zilelor noastre? Fiecare dintre noi poate fi!

Totul pleacă de la încredere.

Femeia puternică este o femeie încrezătoare în forțele proprii. Primul pas pe care trebuie să-l clarifici înainte de toate este să redobândești încrederea că meriți tot ce e mai bun. Lipsa de încredere în propriile forțe este o gaură neagră, capabilă să înghită cantități uriașe din energia pe care am putea-o folosi pentru a ne împlini visurile. O persoană cu o stimă de sine scăzută nu poate fi o persoană puternică. Din fericire, de-alungul timpului putem corecta această problemă care de multe ori ne poate tăia eleanul.

Pentru a 10 oară Cancelarul Angela Merkel a ajuns în fruntea topului anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de revista Forbes. Ea este urmat de către Hillary Clinton, fost secretar de stat și actual candidat la președinția SUA, și Melinda Gates, co-președintă  a fundației Bill&Melinda Gates. Bine cunoscuta artisă Beyonce și Taylor Swift se regăsesc și ele pe lista celor mai puternice femei din lume.

Ce imaginem ne proiectăm în minte atunci când citim sau vorbim despre topul celor mai puternice femei din lume?  Ne gândim oare la o femeie de succes, o femeie care se află în vârful piramidei profesionale?  La un exemplu de femei e care a fost încercată de multe greutăți pe care a reușit să le învingă? Sau îți imaginezi că cea mai puternică femeie este și cea mai iubită?

Personal, o rețetă ideală pentru o femeie de succes este rezultatul femeii care este dispusă să fie eroina vieții ei, asertivă, împlinită și niciodată o victimă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.