Cine va fi marele castigator de la Exatlon România. Secretul s-a afla! Surpriza imensa

Fanii competiției Exatlon România au început deja pariurile și clasamentele privind marele câștigător. Eliminarea lui Giani Kiriță a schimbat radical topul.

Pe grupul de Facebook unde telespectatorii vorbesc despre preferații lor, s-a publicat o imagine care arată care este clasamentul real al concurenților în funcție de câte curse au câștigat și câte puncte au adus echipei. Clasamentul este realizat atât pentru faimoși, cât și pentru Războinici, scrie Cancan.

După ediția Exatlon din 2 mai, când Giani Kiriță a părăsit competiția, în concurs au ramas doar 8 jucători, câte 4 în fiecare echipă. De acum, regulile se vor schimba, iar Cosmin Cernat a făcut anunțul.

„Veți rămâne 8. Vor fi 4 Războinici și 4 Faimoși. Detalii despre cum va continuă aventură voastră aici, în Republica Dominicană, la Exatlon, veți află și voi, și cei de acasă, săptămâna viitoare, într-o ediție specială a Arenei. Intrăm în faza finală a primei ediții Exatlon România 2018”, a spus prezentatorul emisiunii.

Cosmin Cernat a anunțat astfel că regulile la eliminare se vor schimbă pentru că au rămas doar câte 4 concurenți în fiecare echipă.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.