Ciocolata de casa! cum se prepara ? usor si simplu! Distribuie ca sa o salvezi pe pagina ta!
Ingrediente
500 de grame de zahar
150 ml de apa
1 plic de zahar vanilat
150 de grame de margarina
500 de grame de lapte praf
50 de grame de cacao neagra
nuci
stafide
Mod de preperare
Punem intr-o craticioara zaharul, zaharul vanilat si apa, pe foc mediu Amestecam pana cand zaharul este complet topit.Cand observam ca se vor forma niste mici bulbuci in centrul siropului de zahar care treptat se vor extinde si vor acoperi intreaga suprafata a siropului ,adaugam cacaoa si amestecam repede cu telul,ca sa nu faca cocoloase.
Luam cratita de pe foc,adaugam laptele praf si mixam cu un blender sa iasa pasta.
Punem nuci si stafide dupa preferinta.
Tapetam cu un pic de margarina o tava si turnam comopzitia. O nivelam frumos si o lasam intr-un loc racoros
cele 150 grame de margarina cand vin puse?
in apa cu zaharul