Circuit cultural in Rusia – Moscova & Sankt Petersburg (Noptile Albe)

Circuit cultural in Rusia – Moscova & Sankt Petersburg (Noptile Albe)– Zbor din Cluj-Napoca sau Budapesta – Plecari: 12, 17, 23 iunie (Noptile Albe) si 7 august 2019;
Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe comori de atractii turistice, povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj din timpul Razboiului Rece.
Descopera Moscova, lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete neobisnuita, dar cu mare incarcatura emotionala. Se vor vizita aici cele mai importante obiective ale capitalei, dintre care, desigur, nu vor lipsi Piata Rosie cu Mausoleul lui Lenin, Kremlinul si unele dintre cele mai fascinante statii de metrou, VDNH – Expoziția Realizărilor Economiei Naționale. Vei face o plimbare pe strada Arbat si te vei bucura de o croaziera pe raul Moscova.
Patrunde apoi intr-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii, Sankt Petersburg, cu palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. Aici vei vizita celebrul Ermitaj, fosta resedinta a tarilor de la Peterhof si, optional, Tarskoe Selo, frumoasele catedrale ale orasului si te vei plimba pe pitorestile strazi, bulevarde si poduri ale acestui oras minunat.

Pret: de la 1145 euro / persoana, loc in camera dubla

 Vezi aici oferta cu zbor din Budapesta

Vezi aici oferta cu zbor din Cluj-Napoca

Pentru rezervari si detalii suplimentare va asteptam cu placere la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Viseaza si va deveni realitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.