CJ Maramureș : creștem gradul de siguranță în munți prin plasarea mai multor refugii montane!

Pentru ca toți maramureșenii și toți turiștii care sunt pasionați de drumeții să aibă o experiență cât mai frumoasă pe traseele montane din Maramureș, CJ Maramureș a investit în creșterea gradului de siguranță în munții din Maramureș prin plasarea mai multor refugii montane.

„Anul trecut au fost instalate 3 refugii: unul pe Creasta Cocoșului, unul pe Cavnic și un al treilea în Moisei, iar anul acesta a fost amplasat un refugiu în Băiuț, spre Vârful Văratec, și un refugiu în Munții Țibleș, urmând ca până la finalul lunii octombrie să instalăm și al 6-lea refugiu, la Ronea, Vinderel, în Munții Maramureșului.
ot pentru a crește siguranța celor care își petrec timp în natură, explorând frumusețea munților din Maramureș, am investit și în modernizarea traseelor turistice. Au fost refăcute toate marcajele, cu un concept nou, pe Creasta Cocoșului și Nordul Băii Mari, iar modernizarea marcajelor de pe Vârful Igniș și Munții Țibleș va fi finalizată până la finalul acestei luni.Investim constant în dezvoltarea și siguranța traseelor montane, pentru că ne dorim un turism sigur și sustenabil în județul nostru. Să ne bucurăm de frumusețea binecuvântată a Maramureșului!”, a transmis președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.