CJ Maramureș : Nicolae Ciucă alături de Ionel Bogdan într-o vizită de lucru la șantierul noului pod transfrontalier peste Tisa!

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș, împreună cu Nicolae Ciucă, președintele Senatului României, au vizitat astăzi șantierul noului pod transfrontalier peste Tisa, din Sighetu Marmației.

Gradul de execuție a podului este de peste 25%, iar lucrările pe cel mai mare șantier din Maramureș avansează în ritm alert. Noul pod peste Tisa, care face legătura între România și Ucraina, va fi finalizat în 2024.
Acest proiect, în valoare de 147,9 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM, reprezintă o investiție strategică pentru Maramureș, care, odată finalizat va contribui la dezvoltarea economică, intensificarea schimburilor comerciale și îmbunătățirea calității vieții maramureșenilor.
”Lucrările avansează în ritm alert pe cel mai mare șantier din județul nostru, iar în 2024 vom finaliza acest obiectiv de investiții care are o importanță strategică pentru Maramureș, deoarece va contribui la dezvoltarea economică a județului nostru, la intensificarea schimburilor comerciale internaționale și la creșterea calității vieții maramureșenilor. Mulțumesc președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, pentru că a susținut acest proiect major încă de când era prim-ministru al României și în continuare oferă sprijinul necesar proiectelor pe care le demarăm în Maramureș, pentru dezvoltarea nivelului de trai și pentru bunăstarea cetățenilor”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.