CJ Maramureș: Organizația de Management al Destinației Maramureș a deschis porțile primului Centru de Informare și Management al Destinației Turistice în Leordina!

Organizația de Management al Destinației Maramureș a deschis porțile primului Centru de Informare și Management al Destinației Turistice în Leordina.

Acest Centru are ca obiect de activitate promovarea potențialului turistic județean, prin informarea turiștilor asupra ofertei turistice, a atracțiilor turistice locale, a ofertei de cazare, dar și asupra evenimentelor care au loc în județ, Maramureșul fiind un ținut al tradițiilor în care se păstrează și astăzi organizarea de festivaluri precum odinioară.
Doru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, prezent la evenimentul de inaugurare care a avut loc ieri, a vorbit despre importanța promovării turismului maramureșean: ”Prin deschiderea acestor Centre de Informare și Management al Destinației Turistice la nivelul județului Maramureș, facem încă un pas important în dezvoltarea și promovarea turismului maramureșean. Județul nostru are un potential turistic foarte ridicat, pe care noi avem datoria de a-l dezvolta și de a atrage cât mai mulți turiști care să vină în Maramureș și să cunoască această vatră a tradițiilor în care cultura, folclorul, portul popular și peisajele de poveste se împlestesc armonios”.
În cadrul evenimentului au fost prezenți și Paul Habina, director OMD Maramureș, Maricica Lupșe, reprezentantul zonal Maramureș – Satu Mare al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ioan Nistor, primar comuna Leordina, Ion Petrovai, primar comuna Petrova, Ioan Turcsin, primar comuna Ruscova, Gavrilă Șimon, primar comuna Vișeu de Jos, Cocârcă Gheorghe, viceprimarul comunei Leordina, Vasile Popovici, președintele Fundației Ucrainienilor Huțuli din România.
Activitatea Centrului de Informare va fi coordonată de către Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.