CJ Maramureș : Promovare gratuită pentru operatorii economici la târguri naționale și internaționale de turism!

Consiliul Județean Maramureș va participa la ̂ ̂ – Ediția de Toamnă, eveniment care se va desfășura la București, în perioada 9-12 noiembrie, dar și la – , eveniment care se va desfășura în Varșovia, în perioada 23-25 noiembrie.

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de ̆ în cadrul acestor manifestări.
Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română sau engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până la data de 1 noiembrie 2023, acestea urmând să fie distribuite în cadrul celor două târguri. De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și link-uri către pagini web, materiale promoționale, pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.
Totodată, Consiliul Județean Maramureș oferă entităților mai sus amintite și posibilitatea de a se în cadrul Târgului de Turism al României 2023 – Ediția de Toamnă, prin punerea la dispoziție a unui spațiu dedicat în incinta standului județului Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.