CJ Maramureș susține performanța.Din 1 august, au început taberele de vară organizate pentru olimpicii maramureșeni!

Din 1 august, au început taberele de vară organizate pentru olimpicii maramureșeni de Consiliul Județean Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în cadrul programului ”Maramureșul susține excelența”.
Săptămâna aceasta a avut loc tabăra performerilor la limba și literatura română, unde 40 de elevi olimpici au participat la activitățile organizate pentru ei, îndrumați de 5 profesori.
Copiii au fost foarte încântați de activitățile la care au participat și au transpus gândurile lor de final de tabără în câteva rânduri frumoase.

“A fost o experiență cu totul specială, pe care sigur nu o vom uita.Toate activitățile pe care le-am desfășurat au însemnat informare, instruire și educație, în sensul cel mai larg. Am învățat lucruri noi, am cunoscut oameni frumoși și am legat prietenii.
Toate activitățile au adus entuziasm și zâmbete pe fețele noastre.”, a scris elevul Coza Paul.
“Am atâtea emoții în timp ce scriu aceste rânduri și îmi este foarte greu să îmi găsesc cuvintele. Gândurile îmi sunt amestecate și simt o mie de sentimente și tot atâtea stări. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care am avut ocazia de a le trăi. Un milion de cuvinte și nu ar fi suficiente să descriu cât de minunate au fost persoanele pe care le-am întâlnit aici. Cu toții au fost atât de deschiși la orice subiect și au discutat cu atât de multă lejeritate și sinceritate. De asemenea, profesorii sunt extraordinari și totodată persoane cu o cultură generală care m-a impresionat. O amintire care va ramâne într-un colț al sufletului meu pentru mult timp.”, a transmis Balaș Francesca.

Taberele de vară se vor desfășura pe tot parcursul lunii august, urmând ca în săptămânile viitoare să fie organizate activități pentru elevii olimpici la biologie, arte, limbi moderne, istorie și geografie, fizică și chimie, astronomie, tehnologii, limba maghiară maternă și limba ucraineană maternă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.