CJ Maramureș: tabăra PUNTE 2024 se desfășoară în perioada 28 iunie – 05 iulie 2024, în Republica Moldova!


Pe 29 iunie 2024, Consiliul Județean Maramureș, împreună cu partenerii săi – Consiliul Raional Strășeni, Consiliul Raional Hîncești, Consiliul Raional Ungheni și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, a organizat la Chișinău Conferința de deschidere a proiectului „Tabără de excelență – PUNTE educațională între Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni, ediția 2024”. Proiectul este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României.
Județul Maramureș a fost reprezentat de consilierul județean Valeria Brezoczki, membru în Comisia pentru Turism și Relații Internaționale și Viorica Marincaș, membru în Comisia Buget Finanțe, alături de echipa organizatoare din partea Serviciului Diaspora și Relații Internaționale, care implementează proiectul PUNTE 2024.
Tabăra PUNTE 2024 se desfășoară în perioada 28 iunie – 05 iulie 2024, în Republica Moldova, având un caracter itinerant, desfășurându-se în fiecare dintre cele trei raioane partenere în proiect.
Evenimentul reunește 20 de elevi olimpici și 4 profesori din Maramureș cu câte 12 elevi și 3 profesori din fiecare dintre cele trei raioane partenere.
De asemenea, reprezentanții județului Maramureș au participat la Festivalul ”Eminesciana” de la Strășeni, o manifestare culturală deosebită ce celebrează viața și opera marelui poet Mihai Eminescu, întărind astfel legăturile culturale și educaționale dintre România și Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.