CJ Maramureș:Taberele de vară pentru olimpicii maramureșeni se încheie la finalul acestei săptămâni

Taberele de vară pentru olimpicii maramureșeni se încheie la finalul acestei săptămâni

Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a demarat anul trecut programul “Maramureșul susține excelența”, prin care copiilor capabili de excelență le sunt recunoscute meritele, iar excelența în educație este promovată.
În luna august 2022, prin acest program au fost organizate și tabere de vară pentru olimpicii maramureșeni, care se încheie în aceste zile cu programele pentru olimpicii la matematică-informatică și chimie-fizică.
Performerii la Limba și Literatura Română au dat startul taberelor de vară, după care au urmat activitățile pentru olimpicii la istorie – geografie – filosofie, limbi moderne, tehnologii, arte, astronomie, biologie, limba maternă maghiară și ucraineană, matematică – informatică, chimie-fizică.
“Mulțumesc profesorilor care și-au dedicat timpul și priceperea în îndrumarea copiilor în cadrul acestor tabere, dar și pentru munca depusă în pregătirea elevilor pentru fiecare concurs.
Mulțumesc, de asemenea, elevilor pentru că duc numele județului Maramureș peste tot în țară, dar și la nivel internațional și ne fac mândri de fiecare dată cu rezultatele pe care le obțin. Mulțumesc părinților care îi susțin și sunt alături de ei în drumul spre performanță.
Mult succes, dragi elevi, profesori și părinți în noul an școlar”, a transmis Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.