Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani. Fata a fost legată de clanţa unei uşi şi violată de toţi bărbaţii de la o petrecere

O invitaţie, inofensivă la prima vedere, la o petrecere din Prahova avea să se transforme în coşmarul vieţii pentru o tănără din Ploieşti.

Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani din Ploieşti. Fata de doar 18 ani a fost invitată, de două prietente de 15 ani, la o petrecere într-un apartament din Ploieşti. Tânăra a acceptat şi a decis să nu vină însoţită la eveniment.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

După ce participanţii petrecerii au consumat foarte mult alcool, fata a fost ameninţată şi forţată să întreţină relaţii sexuale. Atunci când a încercat să scape a fost legată de clanţa uşii.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Prahova, 14 persoane au fost aduse la audieri, printre care şi cele două adolescente de 15 ani care au convins victima să vină la petrecere. 12 bărbaţi au fost puşi sub acuzare în acest caz. Acestora li se aduc acuzaţii de viol şi lipsire de libertate.

În urmă cu o lună, un incident la fel de şocant a avut loc în Vaslui. Copilărie transformată în coşmar pentru o fetiţă de 11 ani din Vaslui. A fost fost violată, ameninţată cu moartea şi tăiată cu un cuţit de tatăl ei. După ce a supravieţuit calvarului, copila a ţinut un jurnal al ororilor.

Calvarul a început în decembrie 2019, la doar câteva luni după ce mama copilei a plecat în străinătate din cauza bătăilor bărbatului. Fata nu a povestit niciodată despre coşmarul pe care-l trăia, ci a început să scrie într-un jurnal despre abuzurile la care o supunea propriul tatăl.

Copila i-a trimis mesaje mamei aflate în străinătate în care o implora să o salveze. Cea care i-a dat viaţă nu a crezut-o, cu toate că individul o violase şi o bătuse şi pe ea când era tot minoră. Asistenţii sociali au monitorizat familia mai mulţi ani, însă măsurile s-au dovedit a fi în zadar, notează Observatornews.

Deşi a obţinut un ordin de protecţie, mama a fugit în străinătate şi şi-a lăsat fetiţa de 11 ani şi pe cele trei surori mai mici în grija bărbatului violent. Femeia nu a ţinut cont nici de faptul că acelaşi individ o violase şi pe ea pe când avea 15 ani. Atunci l-a iertat după ce a rămas gravidă. Mai apoi, bărbatul a încercat să-şi violeze şi soacra.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.