CLIPE de GROAZĂ la MOISEI: O elevă a liceului din Vişeu de Sus A FOST GĂSITĂ SPÂNZURATĂ

O elevă a liceului din Vişeu de Sus a fost găsită fără suflare de mama sa. Din informaţiile primite de la autorităţile locale, se pare că tânăra ar fi ales să îşi încheie socotelile cu viaţa prin spânzurare.

Incidentul a avut loc în zona numită Leurdă, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din localitate, care au demarat o anchetă.

Din ce se cunoaşte, tânăra ar fi în clasa a X-a la liceul din Vişeu de Sus, iar la faţa locului nu ar fi fost găsit niciun bilet de adio. Tatăl fetei este plecat să muncească în străinătate.

“În dimineaţa zilei de 9 martie, poliţiştii secţiei de Poliţie Moisei au fost sesizaţi de o persoană că o minoră de 16 ani a fost găsită decedată. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Tania Şobraneţ, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Surse apropiate anchetatorilor au arătat că fata ar fi lăsat totuşi un bilet de adio, în care își justifică gestul. Din cât se știe până acum, se pare că fata suferea din dragoste, acesta fiind motivul pentru care ar fi ales să-și pună capăt zilelor.

Tânăra a fost găsită spânzurată într-o anexă gospodărească a locuinţei din Moisei, unde locuia împreună cu mama sa.

Sursa AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.