Clubul Rotary Baia Mare vă invită la cea de a treia ediţie a Festivalului de Teatru Contemporan pentru Tineret ACTING

10649749_1570207193290628_1567596618127867815_nClubul Rotary Baia Mare vă invită la cea de a treia ediţie a Festivalului de Teatru Contemporan pentru Tineret ACTING pentru a ne bucura împreună de realizările teatrale ale adolescenţilor veniţi din diverse colţuri ale ţării. Festivalul destinat tinerilor liceeni este o sărbătoare a unor energii artistice nebănuite şi este organizat şi sprijinit financiar de cluburi rotariene din ţară: RC Sighet, RC Focşani “Varana”, RC Arad Cetate, RC Huedin, RC Satu Mare, RC Cluj-Napoca SAMVS, RC Bucureşti Triumph si RC Baia Mare.

Un sprijin important al festivalului este cel venit din partea cadrelor universitare şi studenţilor de la Facultatea de Teatru şi Televiziune de la Cluj Napoca care vor face parte din juriul festivalului şi vor susţine o serie de ateliere de lucru. Este o mare mândrie pentru organizatorii acestui festival, Clubul Rotary Baia Mare, să anunţe faptul că patru din tinerii care au evoluat pe scenă au fost admişi la Facultatea de Teatru şi Televiziune din Cluj Napoca, acest lucru fiind un indicator real al calităţii actului teatral prezentat în cadrul festivalului.

Mulţumim tuturor instituţilor care ne-au ajutat an de an în organizarea acestui festival punând umărul ca parteneri la sprijinul oferit culturii şi tinerilor talentaţi din România: Primăria Municipiului Baia Mare, Facultatea de Teatru şi Televiziune Cluj Napoca, Teatrul Municipal Baia Mare, Teatrul de Păpuşi din Baia Mare, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş, Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Baia Mare, Şcoala Gimnazială „Petre Dulfu” Baia Mare, Centrul de Agrement Stibina&Mara din Baia Mare.

Spectacolele vor avea loc în sala Teatrului de Păpuşi din Baia Mare în perioada 25-27 martie 2016 iar intrarea este LIBERĀ.

 

Clubul Rotary Baia Mare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.