Clubul Rotary Baia Mare vă invită la cea de a treia ediţie a Festivalului de Teatru Contemporan pentru Tineret ACTING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAClubul Rotary Baia Mare vă invită la cea de a treia ediţie a Festivalului de Teatru Contemporan pentru Tineret ACTING care va avea loc la Teatrul de Păpuşi din Baia Mare în perioada 25-27 martie  2016. Ne-ar plăcea să vă ştim alături pentru a ne bucura împreună de realizările teatrale ale adolescenţilor români. Festivalul destinat tinerilor liceeni este o sărbătoare a unor energii artistice nebănuite. Obişnuim deseori să-i expediem în discuţiile dintre noi pe tineri ca pe o generaţie neserioasă, preocupată doar de lucruri inutile şi nefolositoare, incultă şi resemnată. E însă reconfortant să constatăm faptul că lucrurile nu stau deloc aşa, când există preocupări concrete în direcţia unor realităţi care-i interesează, iar TEATRUL este una din ele. Credem că noi, adulţii, ar trebui să ne unim forţele şi bunele intenţii când e vorba să-i organizăm pe aceşti tineri şi să vedem că pot fi şi deştepţi, şi talentaţi, şi dornici de a se dezvolta, de a se cultiva, de a cunoaşte şi a se cunoaşte. 

Pe lângă premiile şi diplomele oferite trupelor câştigătoare de către organizatori, cadrele didactice şi studenţii de la Facultatea de Teatru şi Televiziune de la Cluj vor susţine o serie de ateliere de lucru. Este o mare mândrie pentru organizatorii acestui festival – Clubul Rotary Baia Mare, să anunţe faptul că patru tineri dintre cei care au evoluat în cadrul acestui festival au fost admişi la Facultatea de Teatru şi Televiziune din Cluj, acest lucru fiind un indicator real al calităţii actului teatral prezentat în cadrul festivalului. 

Partenerii de tradiţie ai festivalului teatral ACTING sunt numeroşi şi le mulţumim pentru sprijinul acordat: 

  • Primăria Municipiului Baia Mare

  • Facultatea de Teatru şi Televiziune Cluj Napoca

  • Cluburile rotariene:  RC Sighet, RC Focşani “Varana”, RC Arad Cetate, RC Huedin, RC Satu Mare, RC Cluj-Napoca SAMVS, RC Bucureşti Triumph

  • Teatrul Municipal Baia Mare

  • Teatrul de Păpuşi din Baia Mare

  • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş

  • Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Baia Mare

  • Şcoala Gimnazială „Petre Dulfu” Baia Mare

  • Cluburile Rotaract şi Interact din Baia Mare

  • Echipa “Baia Mare 2021”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.