Cluburile s-au închis, cafenelele rămân fucționale? Mystique, Porto și Imbiss se reprofilează pe… vânzarea de cafea

Strada-scolii-680x365Cluburile de pe strada Școlii din Baia Mare au fost luate ieri la puricat de autoritatea locală. După incendiul de săptămâna trecută, din Colectiv, o țară întreagă a intrat în sevraj. Închidem cluburi pe bandă rulantă… însă avem noi explozii în fabrici. Acestea cine le verifică? Cine răspunde cu capul de accidentele de muncă care au loc din vina unor patroni ce au primit autorizații de funcționare în funcție de grosimea plicului dat șpagă?

A fost nevoie să moară oameni, în București, ca lumea să reacționeze. Este nevoie ca tinerii să mărșăluiască pe străzi pentru ca ”bombele” să fie verificate și autorizațiile date patronilor, reevaluate. Unii înțeleg să profite de tragedia din București pentru un plus de imagine.

Din informațiile existente am aflat că cele trei cluburi de pe strada Școlii din Baia Mare au fost închise, însă cafenelele le-au rămas funcționale. S-au închis doar etajele superioare, folosite de patroni pentru distracțiile de seară.

Azi, controalele vor continua. Urmează localurile din Centru Vechi și apoi restul… Cine verifică însă fabricile unde activează mii de oameni, cine verifică șantierele improvizate de unii și alții, al căror singur scop este acela de a-și rotunji grosimea portofelului? Așteptăm și noi, ca toți ceilalți, să trăim într-un oraș sigur. Într-o țară sigură. Pe când asta?

Amalia Babici Man

1 COMENTARIU

  1. Sa iesim tot administratori din alimentatie publica in strada sa pichetam primaria. Sa blocam orasu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.