CNADR sfidează cu nerușinare borșenii pe tema reabilitării DN 18! Lucrările amânate pentru primăvara anului 2016?

CNADR sfidează cu nerușinare borșenii pe tema reabilitării DN 18! Lucrările amânate pentru primăvara anului 2016?

 BORSA  DN18Dacă administrația locală din Borșa lucrează intens la drumurile comunale și reabilitarea șoselelor din oraș, nu același lucru se poate spune și despre reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADR). Aceștia sfidează cu nesimțire, încă o dată, locuitorii din Moisei, Borșa și Iacobeni, lucrările pe DN18 urmând să înceapă, cel mai probabil, în primăvara anului 2016. Cel care trage un semnal de alarmă și-și cere iertare borșenilor pentru faptul că, din calitatea de parlamentar, a crezut promisiunile CNADR și a dat speranțe deșarte locuitorilor din zonă este deputatul UNPR de Borșa – Vișeu, Nuțu Fonta.

Nuțu Fonta, deputat UNPR: ” Regret că v-am dat speranțe deșarte și regret că am făcut greșeala să cred și să transmit mai departe promisiunile CNADNR-ului!

”Am promis că vă voi ține conectați la acest subiect până la sfârșit. Am sperat până în ultima clipă că această problemă va fi tratată cu seriozitate. Era foarte important ca șantierul de reabilitare pentru DN 18 să înceapă anul acesta pentru a avea certitudinea că lucrările vor fi finalizate până la finalul lui 2016. Din păcate, nu cred că va fi așa. Să dea Dumnezeu să mă înșel!

Joi s-au semnat contractele de lucrări între CNADNR și constructorii primelor două loturi. Părerea mea este că lucrările nu vor începe decât în primăvara anului viitor. Eventual! Nu avem un răspuns clar în acest sens.

Regret că v-am dat speranțe deșarte. Cum de altfel, regret că am făcut greșeala să cred și să transmit mai departe promisiunile CNADNR-ului!

Acesta este ultimul mesaj pe subiectul DN 18!”, a declarat deputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta, pe pagina personală de Facebook, cu câteva minute în urmă.

 

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Vin alegerile in 2016 Borsenii sint prostiti de guvernanti cum vreau eila anul o sa inceapa dupa campanie daca o sa inceapa.daca pierdu nu se mai continua nimic. Iesiti in strada acum cind vin si italieni sa vedeti cum o sa vinaCNADNR. sa auzim de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.