„Coaliția pentru Baia Mare”– o soluție viabilă pentru proiectele comunității băimărene și maramureșene! VIDEO

12920894_1571120616536541_2132499755_nSâmbătă, 2 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, trei partide politice și o entitate civică s-au consituit într-o alianță politică care susțin „Coaliția pentru Baia Mare” la alegerile locale, dar și proiectele pe care primarul Cătălin Cherecheș le are pentru Baia Mare.

Conferința de presă a avut loc după ce s-a semnat protocolul care sta la baza functionarii alianței politice „Coaliția pentru Baia Mare”.

În cadrul acesteia primarul Cătălin Cherecheș a susținut că are încredere în acest proiect și dorește să continue planurile de dezvoltare pentru Baia Mare alături toti cetățenii acestui oraș.

12939360_1571120833203186_1583040244_nDin Coaliția pentru Baia Mare fac parte Uniunea pentru Progresul  României (UNPR), Partdiul Social Românesc  (PSRO), Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) și Forumul Democrat German.

Alianța politică a fost constituită pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an și susține candidatura primarului Cătălin Cherecheș pentru un nou mandat, acesta va candida independent din partea Coaliției pentru Baia Mare fiind membru al Forumului Democrat German.

La această acțiune a luat parte și Mircea Geoană, președintele PSRO care și-a declarat public susținerea față de Coaliția Baia Mare și consideră că această Coaliție este o soluție care poate reprezenta schimbarea în politică la nivel național.

Coaliția Baia Mare se bucură de susținerea multor zone civice și politice.

Astfel spus, și-au arătat implicarea și Klara Sinn, președintele filialei Baia Mare a Forumului Democrat German, Doru Dăncuș, președinte PNȚCD Maramureș și Nuțu Fonta, președintele UNPR Maramureș.

„Am rolul de a ține într-un fel echilibrul în această alinață electorală prin poziția mea de neangajat politic. În acest moment cred că doar orientarea spre proiectele comunității maramureșene, băimărene ne pot valida și din acest motiv cred  că poziționarea mea într-o zonă de independență îmi oferă libertatea să mă orientez într-un mod echidistant față de fiecare grup mai mic sau mai mare al comunității noastre. Este foarte important să ascultăm fiecare cetățean și să aducem în fața comunității proiecte provneind chiar de la oameni care au orientări politice de alt tip față de cele pe care le avem noi, care au orientări religioase sau care fac parte din minorități naționale astfel încât să arătăm ca principala valoare a comunității noastre este diversitatea.

Îi rog pe băimăreni să îmi dea mie și echipei mele încrederea pentru a duce proiectele pentru Baia Mare mai departe.Dându-ne nouă încrederea să dea șansa Maramureșului să dezvolte în același ritm ăn care s-a dezvoltat, se dezvoltă și se va dezvolta Baia Mare”, a conchis Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.