COD ROȘU: IMAGINI Accident mortal în urmă cu câteva minute! 10 persoane, implicate! Un tânăr, decedat.FOTO

COD ROȘU: IMAGINI Accident mortal în urmă cu cateva minute! 10 persoane, implicate! Un tânăr, decedat.FOTO

S-a activat Planul Roșu de intervenție. ”Din primele informații, în cele două autoturisme implicate au fost 10 persoane (7 persoane într-un autoturism – prevăzut cu 7 locuri și 3 persoane în celălalt autoturism, afirmativ răsturnat). La o primă evaluare, situația se prezintă în felul următor: din autoturismul în care se aflau 3 persoane, o victimă este încarcerată, în stop cardio respirator, iar o persoană este semiconștientă, cu leziuni și traumatisme, iar din celălalt autoturism, două persoane prezintă traumatisme craniene” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița – Năsăud, Marius Rus.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul, înmatriculat în Mureș, la volanul căruia se afla un șofer începător, a fost aruncat în afara părții carosabile, pe șinele de tren.

În mașina aceasta se aflau doi tineri și mama unuia dintre ei. Tinerii, unul din Sîngeorz Băi și altul din Rodna, veniseră de la Cluj, de la facultate, cu trenul, până la Ilva Mică și de aici urmau să își continue drumul spre Rodna, cu autoturismul.

În aceste momente, medicii îl resuscitează pe unul dintre băieții aflați în autoturismul înmatriculat în Mureș. Acesta a fost găsit de medici pe bancheta din spate a autoturismului.

Traficul este îngreunat, circulându-se alternativ.

Persoanele aflate în celălalt autoturism, un VW Sharan, veneau de la Sîngeorz Băi și se îndreptau spre Năsăud. Dintre cei 7 aflați în mașină, trei prezintă răni superficiale, o tânără și două persoane mai în vârstă, de aproximativ 60- 65 de ani. Un copilaș de 13 ani, din aceeași mașină, nu prezintă nicio leziune conform bistriteanul.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.