Coincidenţe STRANII şi IMPOSIBIL de explicat. Apariţiile extraterestre care aduc MOARTEA

oznÎn anul 1806, mai multe persoane din Carolina de Nord, printre care și reverendul George Newton, observă mai multe obiecte zburătoare luminoase. Reverendul a consemnat în scrierile sale că, printre martori se afla și o doamnă Patsy Reaves. După 159 de ani, un anume John Reaves, pilot, face o aterizare de urgență, cauza fiind un OZN.

În anul 1966, o familie numită Reaves a reclamat autorităților că un extraterestru a intrat în casa lor, scrie efemeride.ro. Polițiștii care au venit la fața locului au fost martorii acestui incident. Ei au văzut extraterestrul care a fugit, în momentul în care au vrut să-l captureze.

În decembrie 1967, un pod numit Silver Bridge, Ohio, se prăbușește și 40 de oameni au murit. Una dintre victime se numea Alvie Maddox. Au fost voci care au susținut că prăbușirea podului a fost cauzată de numeroasele apariții ale OZN-urilor, în acea zonă, timp de câteva luni, care au precedat tragicul eveniment.

Trei luni mai târziu, un polițist, pe nume Alvie Maddox, a fost implicat într-un incident cu un OZN. El a urmărit mai multe minute un OZN, care zbura la joasă altitudine. Carol Watts, un cetățean american, a reclamat că, în mod regulat, este vizitat de extratereștri. O altă persoană, Carol Watts a prezentat autorităților mai multe fotografii cu OZN-uri.

Au fost realizate mai multe statistici, în ultimii 28 de ani, privind evenimente legate de fenomene extraterestre. S-a constatat că anumite nume de persoane se regăsesc obsesiv în aceste statistici. Se regăsesc câteva nume, care revin în aceste statistici, ca și cum cineva se joacă cu aceste nume. Curios este faptul că, aceste nume sunt destul de rare, dar ele se regăsesc în aceste evenimente legate de extratereștri.

Un alt caz interesant s-a petrecut în anul 1979, când un cotidian german a dorit să premieze un cititor, căruia i s-a întâmplat un fapt ieşit din comun. Au fost peste 7000 de cititori care trăiseră întâmplări deosebite și în final, a fost ales câștigător, un pilot, pe nume Walter Kellner.

Acesta avusese un accident cu avionul pe care îl pilota. După prăbușirea avionului în Marea Tireniană, el a reușit să scoată din epava avionului o barcă pneumatică, cu ajutorul căreia a rezistat câteva zile, în largul mării, după care a fost salvat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.