Colaborare între poliţiştii maramureşeni şi cei din oraşul Bibione, Italia pentru recuperarea mai multor biciclete furate din Italia

politia-romana-emblema-2-300x206Săptămâna aceasta, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au prezentat reprezentanţi ai Poliţiei Locale Bibione, Italia cărora poliţiştii maramureşeni le-au predat mai multe biciclete furate de pe teritoriul acestei ţări.

 La data de 16 septembrie 2013, autorităţile italiene au cerut sprijinul poliţiştilor maramureşeni pentru clarificarea mai multor furturi de biciclete de pe raza localităţii Bibione, Italia.

 În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că după comiterea furturilor, bicicletele erau dezasamblate şi transportate în România. De asemenea, poliţiştii au identificat un bărbat din Şurdeşti, bănuit de comiterea faptelor.

   La data de 19 septembrie 2013, la imobilul acestuia, poliţiştii maramureşeni au efectuat o percheziţie domiciliară şi au găsit 16 biciclete dezasamblate, 11 telefoane mobile, un laptop şi un aparat foto, provenite din comiterea de furturi.

   O parte dintre aceste bunuri au fost predate autorităţilor italiene.

   Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.