Colinde și scenete emoționante de Crăciun, pentru profesorii și elevii Școlii I.L. Caragiale

colindatoriManifestările dedicate sărbătorii de Crăciun au continuat și azi, 17 decembrie 2015, la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” din Baia Mare cu un concert de colinde prezentat de corul școlii,  coordonat de profesoara de muzică, Crina Șomcutean. Colindătorii au prezentat un scurt program de colinde în fata cadrelor didactice și a conducerii unității de învățământ reprezentată de director prof. Radu Bogoviț, director adjunct prof. Eugenia Pampa, iar pe măsura prestației, aceștia au fost răsplatiți cu ropote de aplauze, felicitări și ”atenții dulci” din partea instituției școlare.

Potrivit informațiilor oferite de profesorul documentarist Ionița Mateșan, activitățile dedicate acestei mari sărbători creștine au fost continuate de elevii claselor a IV-a A și B de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale”. Aceștia, în fata colegilor și părinților, au prezentat câteva colinde și o scenetă foarte veche, intitulată ”Bradul credincios”. Elevii clasei a IV-a A, coordonați de prof. Coteț, au adus în fața spectatorilor una dintre cele mai frumoase legende tradiționale de Crăciun. Ei s-au identificat foarte bine cu personajele și au realizat un moment deosebit, plin de emoție și sensibilitate.

Acțiunea elevilor Școlii ”I.L. Caragiale” s-a încheiat cu tradiționala colindă ”O ce veste minunată”, care a ridicat sala în picioare datorită vocilor îngerești care au umplut în câteva secunde întreaga încăpere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.