Coliziune tragică pe Autostrada A4: Autocar plin cu români și un TIR au fost implicate într-un accident în Italia

Un accident rutier a avut loc ieri dimineață pe autostrada A4 Torino-Milano, la Settimo Torinese, implicând un TIR și un autocar al unei companii românești. Potrivit publicațiilor locale, șoferul camionului a fost rănit în urma impactului puternic.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Totul s-a întâmplat când camionul a lovit violent autocarul care ieșea din zona rezervată mijloacelor de transport public. Echipajele medicale au intervenit imediat, stabilizând șoferul și transportându-l la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului San Giovanni Bosco. Din fericire, starea sa nu este considerată gravă.

Potrivit presei italiene, bilanțul ar fi putut fi mult mai grav, dar pasagerii autocarului au scăpat nevătămați în ciuda impactului violent. Traficul pe autostrada A4 a fost complet blocat din cauza accidentului, camionul pierzând o parte din încărcătură, obiecte din plastic, care au căzut pe carosabil.

Autoritățile au depus eforturi îndelungate pentru a curăța șoseaua, a îndepărta vehiculele implicate și a asigura transportul pasagerilor autocarului cu un alt mijloc de transport. Investigațiile privind acest accident au fost preluate de poliția rutieră din Novara, potrivit torinocronaca.it.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.