COMANDĂ NOUĂ LA I.S.U. MARAMUREȘ                

 Începând cu data de 01.10.2017, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are inspector șef nou în persoana domnului colonel inginer Chichișan Miron Adrian.

Noul inspector șef al I.S.U. Maramureș este împuternicit să ocupe această funcție pe o perioadă de 6 luni. În anul 1995 a absolvit Academia de Poliție ” Alexandru Ioan Cuza” Facultatea de Pompieri, iar din anul 2009 și până în momentul împuternicirii la comanda I.S.U. Maramureș, colonelul Chichișan a ocupat funcția de inspector șef al I.S.U. ” Porolissum” al județului Sălaj.

Astăzi  02.10, în prezența prim adjunctului inspectorului general al I.G.S.U., colonel Cristian Radu, a prefectului și subprefectului județului Maramureș și a personalului inspectoratului, noul inspector șef al I.S.U. Maramureș a preluat comanda pompierilor maramureșeni. De asemenea, în cadrul ședinței s-a dat citire și ordinului de mutare în interesul serviciului la I.S.U. Caraș-Severin a colonelului Mureșan Ioan Daniel, fostul inspector șef.

Tot astăzi, la sediul I.S.U. Maramureș a avut loc o conferință de presă unde jurnaliștilor le-a fost prezentată noua comandă a inspectoratului, dar și noul autocamion cu sistem hidraulic încărcare intrat în dotarea pompierilor maramureșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.