Comerţul ilicit sancţionat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite reprezintă o prioritate a polițiștilor maramureșeni. În urma unor controale efectuate  în această săptămână,  polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au întocmit dosare penale pentru patru infracţiuni constatate şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 15 000 de lei.

În perioada 06 – 07 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale şi pentru prevenirea și combaterea contrafacerii de mărfuri.

În urma controalelor efectuate la sediile mai multor societăți comerciale și persoane fizice, polițiștii au constatat patru infracţiuni, au confiscat 1 900 ţigarete de contrabandă şi au ridicat în numerar 1 060 de lei. De asemenea, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de 15 000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.