Compot de pere pentru întărirea plămânilor. Bea o jumătate de pahar de trei ori pe zi

Compot de pere pentru întărirea plămânilor – o metodă super simplă luată din medicina chineză pentru tuse uscată de toamnă, zgârieturi și dureri în gât, răgușeală, piele uscată și chiar pentru uscarea excesivă a mucoasei oculare.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Adăugarea de migdale decojite sau fructe de goji sporește efectul, dând un efect bun și în cazul problemelor de stagnare intestinală.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Perele atât proaspete, cât și uscate sunt potrivite pentru gătitul compotului.
Pentru a îndepărta pielea migdalelor, toarnă apă clocotită peste ele. După câteva zeci de minute, pielea poate fi îndepărtată fără probleme.

În opinia mea, metodele de acasă pentru a trata infecțiile sunt cele mai puțin intruzive și mai sigure în ceea ce privește soluțiile chimice de la farmacie. Desigur, nu este întotdeauna posibil să vă tratați doar cu ele, dar prevenirea este mai bună decât vindecarea, trebuie să vă amintiți acea zicală.

Compot de pere pentru întărirea plămânilor – ingrediente:
6 pere cu coajă
1,5 litri de apă
15 bucăți de migdale
o linguriță de fructe goji
o bucată de ghimbir (2 cm)
4-5 cuișoare (opțional)
un băț mic de scorțișoară
Compot de pere pentru întărirea plămânilor – rețetă:
Puneți migdalele într-un castron, turnați apă clocotită și lăsați câteva – câteva minute, după care ar trebui să se decojească ușor.
Tăiați perele în bucăți, aruncați pețiolul și cuiburile de semințe, lăsați-le în coajă.
Se pun într-o oală, se toarnă apă, se adaugă migdale curățate, fructe de goji, ghimbir și cuișoare.
Acoperiți oala cu un capac, aduceți apa la fierbere, reduceți focul la minimum și gătiți timp de 20 de minute.
Bea o jumătate de pahar de trei ori pe zi, mâncând și fructe și migdale.
După îndepărtarea ghimbirului, puteți amesteca tot și mâncați compotul ca un desert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.