Comuna Coaş este în sărbătoare!

Duminică se va oficia Sfânta Liturghie la biserica cu hramul „Sfânta Treime”, la care răspunsurile vor fi date de corul Theotokos al bisericii din Dumbrăviţa, dirijat de teologul şi profesorul de muzică Bogdan Matei. La scena din curtea şcolii din localitate se va oficia un Te Deum, după care va urma deschiderea oficială.

Vor fi înmânate diplome de cetăţeni ai comunei tinerilor care au împlinit 18 ani, va fi conferit titlul de Cetăţean de Onoare celor mai importanţi cetăţeni, vor fi înmânate diplome pentru competiţiile sportive. În programul artistic vor evolua corurile Românaşul din Coaş, dirijat de Eugen Indre, şi corul Theotokos din Dumbrăviţa, dirijat de Bogdan Matei, grupul de horitoare din Posta, condus de Dorina Tibil, Ansamblul Datini Chiorene, condus de Amalia Chiorean, solişti Malvina Madar Iederan, Diana Borodi şi Vasile Pop, acompaniaţi de orchestra dirijată de Marcel Bot.

Nu vor lipsi ansamblurile din Coaş, Remetea Chioarului, Coltău, Copalnic Mănăştur şi Dumbrăviţa, solişti Iuliana Demian, Virginia Irimuş, Giulia Giurgi, Roxana Drule, Georgiana Pop, Ramona Darha şi Ghiţă Breban. Invitaţi de onoare: Ioan Dordoi, Felix Gălan şi Traian Ilea. Seara de duminică se va încheia cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.