Comunicat de presă. „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”. Primăria Municipiului Baia Mare anunță începerea implementării proiectului cu titlul ”Creșterea performanței energetice a unităților de învățământ în Municipiul Baia Mare – Grădinița Floare de Colț” cod proiect C5-B2.1.a-1746 finanțat prin Planului Național de Redresare si Reziliență pentru care a fost semnat contractul de finanțare nr. 11482 din data 27.01.2023.

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Primăria Municipiului Baia Mare anunță începerea implementării proiectului cu titlul ”Creșterea performanței energetice a unităților de învățământ în Municipiul Baia Mare – Grădinița Floare de Colț” cod proiect C5-B2.1.a-1746 finanțat prin Planului Național de Redresare si Reziliență pentru care a fost semnat contractul de finanțare nr. 11482 din data 27.01.2023.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea performanței energetice a clădirii Grădiniței Floare de Colț din Municipiul Baia Mare, Str. Bucovinei nr. 7, Jud. Maramureș.

Prin implementarea proiectului se urmărește:

  • Lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii;
  • Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum;
  • Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie;
  • Lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior;
  • Lucrări de reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri;

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.819.733,16 lei (cu TVA), din care asistența financiară nerambursabilă este 1.819.733,16 lei (cu TVA).

Proiectul se implementează în Municipiul Baia Mare, Str. Bucovinei nr. 7, Jud. Maramureș, pe o durată de 36 de luni.

 

Data de început a proiectului este: 27.01.2023

Data finalizării proiectului este: 26.01.2026

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.