Comunicat Primăria Baia Mare : În atenția solicitanților de locuințe A.N.L.!

Prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că în municipiul Baia Mare, în blocurile A.N.L., sunt disponibile în vederea închirierii 2 apartamente cu o cameră, situate în str. Aleea Mărăști nr.16/44 și str. Aleea Serelor 2B/8.

Prin urmare, solicitanții, care au înregistrate cereri pentru închirierea unei locuințe construite prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe (A.N.L.) și sunt cuprinși în anexa nr. 1 la H.C.L. nr. 24/2019, la pozițiile 11 – 20, sunt rugați să-și reactualizeze dosarele cu următoarele documente:
– Adeverință de venit cu venitul net realizat în ultimele 12 luni pentru toți membrii familiei care sunt salariați;
– Declarație notarială pentru titularul cererii şi membrii familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – că nu deţin o altă locuinţă în proprietat;
– Certificat fiscal emis de Direcția de venituri din Baia Mare.

Solicitanții care doresc/refuză repartizarea uneia din cele 2 locuințe cu o cameră sunt rugați să ne comunice acest lucru, în scris, până în 16 septembrie 2019.

În cazul în care, până în 16 septembrie 2019, nu ne comunicați acceptul sau refuzul dumneavostră, nu veți mai beneficia în anul 2019 de repartizarea unei locuințe, în situația în care se va elibera o locuință în blocurile A.N.L.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Direcției Patrimoniu, Serviciul Contracte Imobiliare, cu sediul în Baia Mare, Str. Vasile Lucaciu nr. 2, telefon: 0262-275.587, de luni până vineri, după următorul program: luni, marți, miericuri între orele 08.00-16.00, joi, între orele 08.00-17.00 și vineri, între orele 08.00-15.00.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.