Comunitatea maghiară din Baia Mare, alături de primarul Cătălin Cherecheș. UDMR îl susține pentru un nou mandat!

UDMR a transmis un mesaj de susținere pentru un nou mandat, primarului Cătălin Cherecheș, printr-o scrisoare de solidaritate semnată de președintele organizației, viceprimarul Noemi Vida.

“Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR), organizația Maramureș își manifestă în mod public și deschis susținerea domnului Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, pentru obținerea unui nou mandat la alegerile locale din acest an. Cătălin Cherecheș ne-a demonstrat că deține toate calitățile necesare pentru un bun administrator al municipiului Baia Mare, dar și valorile care atrag toți cetățenii orașului, indiferent de etnie, orientare religioasă, politică, statut social, etc. într-o comuniune bazată pe respect, iubire, dorința de a fi o echipă pentru viitorul comunității și al orașului.

Cătălin Cherecheș este omul faptelor, realizând alături de echipa sa din administrația locală proiecte mult așteptate și necesare pentru băimăreni, fiind în același timp susținător al tuturor inițiativelor sociale, culturale și artistice menite să scoată în evidență fiecare identitate dintre cele care împreună formează comunitatea băimăreană.

Noi, cei care facem parte din organizația județeană Maramureș, respectiv Baia Mare, a UDMR, suntem în primul rând băimăreni și ne dorim să conviețuim alături de români și celelalte minorități la fel cum am făcut-o și până acum, în bună înțelegere și respect, cu prietenie. Ne interesează să vedem că în administrația locală există persoane cu care se poate colabora, cum este domnul Cherecheș, care acordă atenție fiecărui membru al comunității, inclusiv celor din minoritatea maghiară. Fără doar și poate, Cătălin Cherecheș este omul cu care putem colabora pentru oameni, indiferent că vorbim despre proiecte care țin în mod special de comunitatea maghiară sau în general pentru dezvoltarea orașului în care cu toții trăim, bunăstarea comunității din care facem cu toții parte.

Cătălin Cherecheș a reușit în ultimii ani, pe lângă proiecte de anvergură care au schimbat fața și consistența orașului nostru, să genereze ceva ce prea puțini oameni au fost măcar interesați să facă: ideea și sentimentul că aparținem unei mari și frumoase familii, a băimărenilor. O familie mare, diversă, multiculturală, multietnică în care fiecare membru, indiferent de elementele care ne diferențiază în viața de zi cu zi, este important. Suntem convinși că atât timp cât el va fi primar, Baia Mare va cunoaște o continuă dezvoltare, iar comunitatea noastră va oglindi întocmai deviza înscrisă pe sigiliul orașului nostru: „Dragostea dintre cetățeni este suprema tărie a orașului” a transmis președintele UDMR, viceprimarul Noemi Vida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.