Concedieri la stat la sfârşitul lunii iulie. Ministrul de Finanţe face anunţul după o amplă analiză în instituţiile statului

Concedieri la stat la sfârşitul lunii iulie. Ministrul de Finanţe face anunţul după o amplă analiză în instituţiile statului

Se anunţă concedieri la stat. Ministrul de Finanţe a început o amplă analiză în toate instituţiile publice. Până pe data de 31 iulie va fi gata această analiză şi există riscul ca mai mulţi oameni să fie daţi afară.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia MareMinistrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a început o amplă analiză în toate instituţiile de stat din România, inclusiv în ministere. Este vorba despre o analiză care se va încheia pe 31 iulie, atunci când există riscul ca mulţi dintre angajaţii din sistemul de stat să fie daţi afară, anunţă România TV.

Tot la finalul lunii iulie va avea loc şi rectificarea bugetară, despre care însuşi Eugen Teodorovici spunea că va veni cu o serie de concedieri în sistemul de stat pentru că, spunea Teodorovici, este o măsură de bun simţ pentru că în momentul de faţă există mult prea mulţi în ministere, dar şi prea multe ministere. Eugen Teodorovici spunea că atunci când va prezenta raportul va veni cu o propunere de restructurare a Guvernului astfel încât să se reducă numărul de ministere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.