Concert extraordinar : Regal Vienez, 29 Decembrie 2023 ,ora 20:00-ATP Tech Center Baia Mare!

ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANĂ una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea.
Recunoașterea orchestrei este dată  de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.
Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiană li se alatură și artiști instrumentiști din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este pentru prima dată în România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.
Conducerea musicala a spectacolului va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist BOGDAN COSTACHE și, astfel, soliștii și instrumentiștii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestra ai tinerei generații, născut în România!
SPECTACOLUL VA FI DESĂVÂRȘIT DE CORUL ȘI BALETUL OPEREI VOX
Membrilor orchestrei li se adaugă ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!”
Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.
Soliștii invitați din Austria, Italia și Elveția vor fi prezetati în următoarele săptămâni, așa încât surprizele să se țină lanț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.