Concurs de literatură la Vişeu de Sus

Armonii de primavara2016-concurs de literatura-1Centrul Cultural-Social Vişeu de Sus, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local, organizează concurs de literatură în cadrul Festivalului Naţional „Armonii de primăvară”.

Secţiuni:

I.Creaţie literară – secţiune dedicată tinerilor, elevi şi studenţi (sunt acceptate lucrări din categoriile: poezie, proză scurtă – minimum 5 lucrări)

  1. Debut în poezie – volum în manuscris (concursul este deschis tuturor creatorilor, fără limită de vârstă, care nu au debutat încă în volum)

III. Volume de poezie şi proză scurtă – volume publicate în perioada mai 2015 – mai 2016 (concursul este deschis tuturor creatorilor, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor)

La secţiunea II  – debut în poezie (volum în manuscris), premiul va consta în publicarea celui desemnat de juriu la editura Grinta Cluj-Napoca (director Gabriel Cojocaru), iar la secţiunile I şi III, organizatorii oferă premii în bani. Revistele literare şi publicaţiile invitate la festival vor acorda premii constând în publicarea unor medalioane literare.

Lucrările vor fi redactate cu diacritice, font Times New Roman 12, distanța între rânduri 1,5. Acestea se trimit în două exemplare spre jurizare pe adresa: Biblioteca Orăşenească Vişeu de Sus, strada Libertăţii, nr. 1, Maramureş, cod 435700, până la data de 4 mai 2016 (data poştei).

Festivitatea de premiere se va desfășura sâmbătă, 14 mai 2016, începând cu ora 10.30, în Sala Mare de Ședințe a Primăriei Vișeu de Sus.

Contact: Gavril Ciuban : 0749670769

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.