Concurs de șah în cadrul IPJ Maramureș. Cine este campion la sportul minții?

„Șahul este un joc de lupte pur intelectual.” (Richard Reti)

Pasiunea pentru șah nu se limitează doar la masa de joc, ci acest sport este o călătorie în lumea strategiei, concentrării și bucuriei de a explora fiecare mișcare.

Premergător Zilei Poliției Române, astăzi, 12 martie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a fost organizat tradiționalul concurs de șah.
La startul întrecerii au luat parte 7 polițiști din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.Timpul de joc alocat unui jucător în partida de şah a fost de 15 minute, depăşirea timpului de gândire conducând la pierderea partidei.

Clasamentul s-a întocmit individual, în baza punctelor acumulate de jucători după desfăşurarea rundelor de joc.

Câștigătorul a fost subcomisar de poliție Burian Alexandru din cadrul Serviciului Comunicații și Informatică. Pe locul II s-a clasat agent principal de poliție Mare Andrei din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, iar pe locul III agent șef. de poliție Pop Florin cadrul Secției 3 Poliție Fărcașa.

Șahul este un joc onest, care îți creionează deciziile luate în viața de zi cu zi. În jocul de șah nu este atât de important locul obținut, cât spiritul competiției, a precizat câștigatorul competiției de astăzi, scms. de poliție Burian Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.