CONCURS DIRECTORI de ȘCOALĂ în MARAMUREȘ. VEZI lista CANDIDATILOR…

Un nou concurs pentru ocuparea funcției de director/director adjunct are loc în luna iulie.

 Proba scrisă pentru ocuparea funcţiilor vacante de director are loc pe 17 iulie, anunță Ministerul Educației. Între 19 şi 31 iulie sunt programate proba de evaluare a CV-ului şi interviul.  

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, accesul candidaţilor în săli se va face între orele 8,00 şi 8,30 iar proba va începe de la ora 9,00 şi va dura maximum 90 de minute. 

Testul grilă va conţine itemi prin care se evaluează în proporţie de 50% cunoştinţele privind legislaţia specifică domeniului învăţământ preuniversitar şi în proporţie de 50% cunoştinţe privind managementul educaţional. Candidaţilor, responsabililor de sală şi profesorilor asistenţi li se interzice accesul în sală cu genţi, poşete, ziare, reviste, cărţi, caiete, notiţe sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanţă.

Vezi: Lista candidati:lista candidati

La nivelul județului Maramureș au fost scoase la concurs un număr de 41 posturi de director și  23 de posturi pentru funcția de director adjunct.

Două posturi sunt în litigiu , între candidații participanți  la concursul  de director în seria anterioară și ISJMM. Este vorba de Colegiul Național “Gheorghe Șincai“  Baia Mare și Colegiul Național “Dragoș Vodă“ Sighetu Marmației.

În Baia Mare concurență , doi candidați pe un loc , o găsim la gradinițele: nr.25, 27, Otilia Cazimir și școlile: Nichita Stănescu, George Coșbuc, I.L.Caragiale,  Al.I.Cuza, Specială,Colegiul Gh. Șincai și Colegiul de Arte .

O surpriză rămâne faptul că următoarele unități școlare nu au reprezentat interes pentru candidați : postul de director de la Colegiul Național “Vasile Lucaciu“ Baia Mare, Seminarul Teologic Liceal “Sf. Iosif Mărturisitorul“ Baia Mare, postul de director adjunct de la Școala nr. 10 Sighetu Marmației, postul de director de la : Școala gimnazială  Dămăcușeni, Școala gimnazială Ardusat,Școala gimnazială Băiuț, Școala gimnazială Bicaz și Liceul Tehnologic din Rozavlea.

1 COMENTARIU

  1. Fraților, chiar așa, nebunul de N… I….vrea sa fie director la Dragoste Vodă.
    Se merge prea departe.
    Pe deasupra acest individ a agresat t…f…de la liceu, a primit br….ca sa treacă la corig….e.
    Este un cor….De unde are bani sa meargă în India?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.