Concurs ecologic ”În așteptarea lui Moș Crăciun” . Garda Ecologică a Primăriei Baia Mare a premiat elevii și cadrele didactice din învățământul primar. GALERIE FOTO

gadra0Zece echipe compuse din câte trei elevi ai ciclului primar și coordonați de învățătoarele de la clasă au realizat produse din materiale reciclabile, în cadrul unui concurs organizat de Garda Ecologică a Primăriei Baia Mare, coordonator prof. Silvia Pop.

Astfel, 30 de elevi ai claselor I – IV, alături de zece învățătoare de la șapte școli din municipiul reședință de județ s-au întrecut într-un concurs cu o temă inedită: ”În așteptarea lui Moș Crăciun”. Competiția a constat în crearea unei machete cu specific de iarnă, iar fiecare echipaj participant și-a dovedit creativitatea și îndemânarea în realizarea temei solicitate de reprezentanții Gărzii de Mediu a Primăriei Baia Mare.

Premierea echipelor de elevi a avut loc miercuri, 16 decembrie 2015, de la ora 15.00, în Sala Europa a Primăriei Baia Mare, iar atmosfera a fost una plină de veselie și rumoare. În concurs s-au înscris Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale”, Școala ”Mihail Sadoveanu”, Școala ”Vasile Alecsandri”, Școala ”Alexandru Ion Cuza”, Școala Nr. 18, Școala Gimnazială Baia Sprie și Școala ”Nicolae Bălcescu”.

Echipele de elevi au prezentat în mod individual produsele realizate, iar la final toți cei 30 de participanți au fost premiați de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, dar și de sponsorii competiției, SC.Drusal SA, magazinul Cucubau si firma Dunav Prod.

În ceea ce privește cadrele didactice care i-au pregătit pe cei mici și i-au coordonat în realizarea machetelor, acestea au primit diplome de apreciere din partea primarului Cătălin Cherecheș.

Alături de destoinicii elevi ai ciclului primar s-au aflat și membrii Gărzii Ecologice Baia Mare, dar și părinții și bunicii celor mici, care au trăit emoția concursului cu aceeași pasiune ca și elevii participanți.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.