Concurs internațional de istorie și geografie despre Europa Centrală și de Est, ediția 2022!

Consiliul Județean Maramureș, în baza relațiilor de înfrățire cu Voievodatul Podkarpackie din Republica Polonă, invită maramureșenii interesați de geografia și istoria țărilor din Europa Centrală și de Est, să participe la ediția din anul 2022 a Concursului internațional de cunoștințe despre Inițiativa celor Trei Mări, organizat de Fundația Jagiellońska, în format online, în data de 8 iunie 2022, ora 12:00.
Concursul internațional de cunoștințe despre Inițiativa celor Trei Mări, ediția 2022 se va derula simultan, în toate limbile naționale ale partenerilor, iar timpul alocat rezolvării este de aproximativ 8 minute. Cele 19 întrebări închise și o întrebare deschisă se vor referi la geografia, istoria și cultura țărilor care fac parte din Inițiativa celor Trei Mări. Formularul cu întrebări va fi disponibil și în limba ucraineană, așa că tinerii refugiați din Ucraina care trăiesc în prezent în județul nostru, vor putea să participe la concurs, alături de colegii lor maramureșeni.
Înscrierea la concursul Trimarium 2022 se poate face până pe 5 iunie 2022, prin completarea unui formular online, disponibil pe site-ul proiectului Trimarium: http://trimarium.jagiellonska.org/ro/
Consiliul Județean Maramureș, în calitate de partener susținător din România al Proiectului Trimarium 2022, s-a implicat activ și în ediția 2021 a concursului internațional de cunoștințe pe teme de diplomație europeană, care s-a bucurat de un interes deosebit în rândul elevilor și cadrelor didactice din Maramureș.
Detalii: https://bit.ly/3NjZBoA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.