Concurs şcolar„Jurnalul exploratorului isteţ”!

exConcursul Național “Jurnalul exploratorului isteț” se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, pasionați de geografie, biologie și cunoașterea mediului, celor interesați de misterele și curiozitățile acestei lumi, celor avizi de cunoaștere și, nu în ultimul timp, recunoaștere.

Dacă nu sunteți încă familiarizați cu acest proiect vom încerca, în rândurile următoare, să lămurim o serie de aspecte deosebit de importante.

Copiii participanți vor primi, fără excepție, atât o diplomă de merit și un premiu de participare inspirat și util, cât și mapa cercetașului, o mapă plină de imagini și informații extrem de interesante din lumea înconjurătoare.

Pentru a face lucrurile și mai interesante, la fiecare zece copii înscriși punem în joc și o medalie de aur, ce va fi oferită de cadrele didactice coordonatoare participanților care au răspuns corect în cel mai scurt timp întrebărilor propuse de noi.

Taxa de înscriere este de 11 lei/ participant, după cum se poate observa și în afișul concursului. În afiș veți regăsi și informații legate de data desfășurării concursului sau de perioada alocată înscrierilor, dar și numărul sub care se regăsește acest proiect înscris în Calendarul Activităților Educative din 2015.

Corectarea testelor se va face în cadrul unității, necesitând alocarea unui interval de timp relativ redus. Testele vor conține câte un set de zece întrebări cu răspunsuri de tip adevărat/ fals pentru fiecare nivel, respectiv clasă de studiu, răspunsurile corecte și baremul de corectare urmând a se regăsi în regulamentul de concurs.

Totul se desfășoară într-o manieră cât se poate de explicită, transparentă și, nu în ultimul rând, emulativă. Aveți, fără doar și poate, o mulțime de motive pentru a vă alătura proiectului de față.

Vă puteți înscrie accesând direct link-ul http://discovery-educational.com/Copied-Concursul-%5C%22 Jurnalul-exploratorului-iste%C8%9B%5C%221.php sau sunând la numerele de telefon: prof. Ioana Berariu – 0765/ 036. 056 sau prof. Ramona Mitruți – 0722/ 228. 529

 

 

                                     Gelu Dragoş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.