Concursul National de Proiecte de mediu-Muncel 2014

În perioada 15 – 20 Iulie 2014 a avut loc la Muncel, judeţul Iaşi a-XVI-a ediţie a Concursului Naţional de Proiecte de Mediu, organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale-Direcţia Generală Educaţie şi Învăţare pe tot parcursul vieţii în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Iaşi.
La acest prestigios concurs, înscris în Calendarul Activităţilor Educative 2014, aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale au participat echipaje din peste 30 judeţe, judeţul Maramureş fiind reprezentat de două echipaje de elevi: unul pentru nivelul gimnazial altul pentru nivelul liceal coordonate de profesor Blănaru Marian.
Echipajul de nivel gimnazial a fost alcătuit din elevele Horţ Iulia Alexandra şi Pali Florina Gabriela de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare, coordonate de profesor dr. Ardelean Amalia, care au prezentat proiectul „Roşu sau verde pentru drumeţie?”, iar echipajul de nivel liceal a fost alcătuit din elevii Gîz Andra Maria şi Poci Robert de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Baia Mare, coordonaţi de profesor Blănaru Marian cu proiectul „Dezvoltarea durabilă premisă pentru un mediu sănătos”. Aceste proiecte sunt cele declarate câştigătoare la faza judeţeană organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, inspectorii coordonatori ai acestei activităţi fiind Amelia Bănică şi Duţă Camelia Silvia.
În urma deliberărilor juriului alcătuit din cadre didactice de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi angajaţi ai Agenţiei pentru Protecţia a Mediului Iaşi, echipajele judeţului Maramureş s-au întors acasă cu medaliile de bronz la nivel gimnazial şi cu Menţiune pentru nivel liceal.

A consemnat profesor Blănaru Marian-Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.