Concurs „ Transportatorul de Pasageri al Anului 2016”. Votul dumneavoastră CONTEAZĂ!

urbis1Revista ZIUA CARGO organizează concursul „ Transportatorul de Pasageri al Anului 2016”.

La această competiţie au fost selectate 8 companii de prestigiu din ţară, care efectuează transport de pasageri ( internaţional, naţional şi urban), printre care şi S.C.URBIS S.A. Baia Mare care în Topurile din anul 2015 s-a clasat pe locuri fruntaşe. Este pentru prima data cand S.C. URBIS S.A. Baia Mare, a fost selectat sa participe la un astfel de concurs la nivel national.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi următorul link:

www.ziuacargo.ro/evenimente şi votaţi „ Transportatorul de pasageri al anului 2016 ”.  Acordaţi puncte pentru  6 din cele 8 societăţi conform procedurii de vot. Menţionăm faptul că, în situaţia în care nu se acordă punctaj la 6 societăţi din cele 8 votul este nul. După ce aţi votat veţi primi şi confirmare dacă votul dvs. a fost înregistrat sau nu.

Votul dumneavoastră CONTEAZĂ şi se poate acorda până la data de 20.03.2016. 

Informatii suplimentare la numerele de telefon: 0751-273.880 sau 0733-404.134.

Avand un parc de 63 de autobuze, 18 troleibuze si 8 microbuze, compania Urbis asigura transportul in BaiaMare  si localitatile invecinate, fiind cea mai mare firma din judetul Maramures. Insa principalul motiv de mandrie al Urbis este productivitatea. Iar la acest capitol contribuie sistemele moderne implementate, precum urmarirea flotei prin GPS, monitorizarea in timp real a consumului de carburant, montarea automatelor pentru bilete si plata calatoriei prin SMS, dar, mai ales, atitudinea fiecarui angajat in parte. Procesul de dezvoltare este vizibil pe toata structura companiei, de la atelierele de reparatie care reusesc sa mentina parcul auto intr-o stare impecabila, indiferent de vechimea autovehiculelor, si pana la manageri, care participa inclusiv la actiuni de control in trafic. S.C. URBIS S.A. se bucura de un sprijin constant acordat de Primarul Municipiului Baia Mare Catalin Chereches, si Consiliul Local.

Articol aparut in revista Ziua Cargo în data de 15 februarie 2016.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.