Condamnat la închisoare, oprit de polițiștii de frontieră maramureșeni

Polițiștii de frontieră maramureșeni au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Maramureș pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, în vederea executării unei pedepse cu închisoarea.

Ieri, 1 august a.c., la ora 14.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus în cooperare cu lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au oprit în trafic pentru control, pe D.J. 186, pe raza localității Strâmtura, județul Maramureș, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România.

La volanul mijlocului de transport se afla C. S. D., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului figurează emis de Jucedătoria Baia Mare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, maramureșeanul are de executat o pedeapsă de un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Poliției Orașului Vișeu de Sus, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.